top of page

Danika

Naam: Dewi's Danika
Roepnaam: Danika
Geslacht: Merrie
Hoogte: 1,51m

geboren: 24-04-2012

Kleur: Wildkleur Vos
Stamboek: NRPS
Sport: B dressuur
Keuringen: Ster

Gedekt door: Gorgeous Latino

Nakomelingen:

2017 Cyan, hengst, v. Cassanova du Bois 

2018 Cyrano, hengst, v. Cassanova du Bois 

KNAP

Danika is een knappe merrie om te zien. Dit vind zij zelf ook, ze geniet ervan als je haar helemaal oppoetst en mooi maakt. Ze kan uren op de poetsplaats staan.

danika 1.jpg

KEURINGEN

Danika heeft al meerdere keuringen bezocht. Als veulen was ze reserve kampioen van Assendelft, als 1 jarige was ze jeugdkampioen van Tolbert en dat zelfde jaar 2e van de jaarlingen op de nationale keuring. Als 2 jarige was ze jeugdkampioen van Lunteren. In 2020 is ze ster geworden, zonder plaatsing vanwege de corona. Haar beide zoons zijn als veulen op de keuring geweest en allebei een eerste premie gehaald. Beide hebben een super goede score gehaald en liepen mee in de kopgroep. Danika is altijd erg braaf op de keuring. Ze laat zich netjes voor brengen en gedraagt zich voorbeeldig tijdens het wachten.

danika keuring.jpg

LENIG

Danika is een hele lenige pony. Dit maakt het lastiger om haar netjes te rijden. Je leert als ruiter perfect stil en mee te zitten. Als jou balans niet in orde, heeft Danika ook moeite met haar balans.

danika vanavond opgehaald van de weide zodat ze mee kan naar lunteren woensdag.jpg

GEVOELIG

Danika is een gevoelige merrie. Ze vind het fijn als iemand haar duidelijkheid en zekerheid biedt. Ze is in sommige situatie onzeker, als ze steun kan vinden bij andere pony's of bij mensen die ze vertrouwd, overwint ze haar angsten. 

IMG_8724.jpg

Lesklanten over Danika

bottom of page