top of page

Manege

Flexibele tijden
overdag en in
de avonduren

Prijzen vanaf
10,50 euro 
per les

Lesduur
30 minuten

Maximaal 2 
deelnemers
per les

Ponylessen voor kinderen op maat

Bij Stal Myrza kunnen kinderen en tieners terecht voor lessen op, met en over de pony's. Het aanbod tijdens de lessen is divers zodat er voldoende variatie is en naast het rijden ook de omgang met pony's (en daardoor andere kinderen/mensen) verbeterd en de kennis over de pony's vergroot wordt wat meewerkt aan een veiligere situatie. Ons doel is op een leuke manier kennis en vaardigheden over te dragen waarbij ruiter en pony centraal staan. De pony's zijn voorzien van passende zadels en (bitloze)hoofdstellen. We houden van blije kinderen en happy pony's. De pony's staan daarom 24/7 buiten in een kudde. Zowel zomer als winter kunnen zij dus voldoende bewegen waardoor ze met rijden veel stabieler zijn. Ze worden naast de lessen opgeleid voor de sport en/of ingezet voor de fokkerij. Kinderen hebben zowel voor als na de les de gelegenheid om bezig te zijn met de pony's. Zo kunnen zij optimaal genieten van een ontspannen uitje en kunnen zij de band met de pony's vergroten.

Stal Myrza heeft naast de lessen ook de mogelijkheid om een wandeling te maken met de jongere ruiters op een van onze brave pony's. 

Tevens worden er regelmatig ponydagen voor ponyvrienden georganiseerd. De thema's zijn afwisselend en voor diverse doelgroepen geschikt. 

Nieuw is dat er een groepsles is op de zondag middag voor ruiters die graag een uur willen rijden in een groep. En er is een ponyspeelles op de woensdag middag voor ruiters die nog te jong zijn voor een echte les maar wel al lekker met pony's bezig willen zijn en spelenderwijs in een rustig tempo willen leren. Tijdens deze lesjes wordt er ook op de pony's gezeten.

danika buitenrit.jpg
july 1.jpg
thumb_IMG_1122_1024 1.jpg
Untitled
bottom of page