top of page

Minke

Naam: Carmelina du Bois
Roepnaam: Minke
Geslacht: Merrie
Hoogte: 1,46m

geboren: 20-05-2013

Kleur: Vos
Stamboek: Duitse rijpony
Sport: Nog geen wedstrijden gelopen
Keuringen: Nog niet op de keuring geweest

Gedekt door: Gorgeous Black Art

Nakomelingen:

2018 Carmelina's Chayenne, merrie, v. Djémo Durango

2019 Carmelina's Caia, merrie, v. Djémo Durango

DRESSUUR

Minke heeft is het verleden meerdere verwondingen gehad waardoor we erg voorzichtig met haar zijn geworden. We springen alleen lage sprongetjes met haar en verder wordt ze vooral dressuurmatig getraind. Maar dit is niet de enige reden, haar afstamming zit ook vol bekende dressuurpony's en meerdere broers en zussen doen het erg goed in de dressuursport. Een bekende broer van dezelfde moeder is Don Camilo du Bois geen onbekende in de dressuurwereld. Hij heeft meegelopen in het a-kader voor nederland.

Untitled

UITHOUDEN

Minke heeft een groot uithoudingsvermogen. Ze is dikwijls mee geweest met langere tochten en dagritten maar ze geeft nooit op. Als alle andere moe zijn, heeft Minke wel zin in een galopje. Minke is een heerlijke pony om mee rond te trekken door de mooiste plekjes in nederland.

minke buiten rijden.jpg

EENKENNIG

Minke gaat met iedereen mee, maar slechts voor speciale mensen zal ze net dat stapje extra zetten. Ze is eenkennig in de vorm dat ze niet zomaar alles uit de kast haalt voor iedereen. Hebben jij en Minke een goede band, dan heb je iets speciaals.

nicole en minke.jpg

PECH

Minke heeft is haar leven al heel wat pech gehad. Ze heeft meerdere keren met wonden in de kliniek gestaan. Dingen die onmogelijk waren lukte haar.  Hierdoor is ze soms wat wantrouwig in bepaalde situaties, echter het komt altijd weer goed, ze heeft gelukkig nog genoeg vertrouwen in de mens.

minke waterkant.jpg

Lesklanten over Minke

bottom of page