Pony(rij)les voor kinderen

Bij stalmyrza is het mogelijk om lessen te volgen met, bij en op de rug van de pony's. Tijdens de lessen zal er een breed scala aan onderwerpen passeren waardoor de lessen een aanvulling kunnen zijn op de lessen bij een andere manege. De kinderen leren over de meest uiteenlopende dingen. Denk hierbij aan de beginselen zoals poetsen, opzadelen, het halsteren en aan de hand meenemen van een pony, maar ook de gehele verzorging (voeding, houden, natuurlijke behoeftes, etc) en het rijden op verschillende manieren komt aan bod. De kinderen leren op een ontspannen en speelse manier alles om later zelf een pony te kunnen verzorgen. Belangrijk hier bij is de veiligheid. 

WhatsApp Image 2022-01-12 at 19.59.25.jpeg

De pony's van Stal Myrza zijn gefokt op karakter. Ze hebben een vriendelijk mensgericht karakter. Onder zadel zijn ze lichamelijk in staat om opgeleid te worden voor de hogere sport. Een aantal pony's hebben al leuke resultaten behaald. Als de kinderen een leuke basis hebben kunnen zij op de pony's verder leren en naar wens en in overleg wedstrijden gaan rijden via weallride.

Door de kleinschaligheid van de stal zullen de lessen in kleine groepjes van 2 ruiters gegeven worden. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht en kan de veiligheid goed in het oog worden gehouden. Naar wens kunnen er ook eens meerdere groepjes samen worden gevoegd om iets te kunnen doen waar langer de tijd voor nodig is (een langere buitenrit bijvoorbeeld).

Mandy9metlogo.jpg

Tarieven per 01/05/2022

Proefles 1x per persoon         5 euro
Losse les                                    25 euro

Maandkaart (13x)                     195 euro

Halfjaarkaart (26x)                   325 euro

Jaarkaart (52x)                          520 euro

Om de week lessen is ook mogelijk:

Halfjaarkaart (13x)                  227,50 euro

Voor ruiters die incidenteel willen lessen, kaarten zijn een jaar geldig vanaf de start van de eerste les:

5 ritten kaart                            100 euro
10 rittenkaart                           190 euro

Cadeau kaart
3 lessen + cadeutje                 55 euro
Uit te breiden met de proefles voor nieuwe ruiters. De prijs wordt dan 60 euro voor 4 lessen + cadeautje

  • Lessen duren 30 minuten.

  • Er doen maximaal 2 ruiters mee per les.

  • Lessen kunnen zowel met als op de pony's ingevuld worden.

  • Bij slecht weer wijken we indien mogelijk uit naar binnen.

  • Een kaart kan op elk moment gestart worden.

delano kunstjes.jpg

Lespony's     
Klik op de foto's voor meer informatie

Delano

Delano
11 jaar
1,47m hoog
Palomino

 

Delano is ieders vriend.

Delano is eigenlijk overal goed in! Hij heeft trektochten gemaakt, dressuur gereden (zelfs zonder hoofdstel!) kan kunstjes en maakt graag een sprongetje.

32561138_2099525360291814_4639061620281049088_n.jpg

Minke
7 jaar
1,46m hoog
Vos

Minke is een zeer goed gefokte talentvolle pony

Minke is een lieve merrie waar iedereen op kan rijden. Ze komt uit een echte sportstam en toont zelf ook veel aanleg. Voor speciale mensen gaat ze door het vuur!

20220501_113352.jpg

Judith
35 jaar
1,47m hoog
Vos 

 

Judith heeft een schat aan ervaring.
 

Judith is de ultieme beginnerspony, omdat ze al op leeftijd is doet ze niet zoveel werk meer. Ze geniet nog volop van alle aandacht en zet met rijden altijd haar beste beentje voor.

july 2 logo anders.jpg

July
5 jaar
1m hoog
Amber Champagne pintaloosa

July brengt altijd leven in de brouwerij.

July is geschikt voor de allerkleinste ponyvrienden, zowel in omgang als om een ritje op te maken. July is een een enorme knuffel en houdt erg van eten.

20220501_113444.jpg

Pol
15 jaar
1,16m hoog
Schimmel

Zeer lieve maar gevoelige pony

Pol kan alles en wil ook alles voor je doen. Ze heeft wel veel bevestiging nodig met rijden. Ze vind het heerlijk om te knuffelen en een flinke poetsbeurt te krijgen.

Voordelen

Ruiters met een kwartaal, halfjaar of jaarkaart krijgen 10% korting bij deelname aan evenementen georganiseerd door Stal Myrza.

Leencap

Stal Myrza heeft leencaps beschikbaar met een wasbare voering. De caps zullen regelmatig worden vervangen voor de veiligheid.

Les op maat

Bij Stal Myrza houden we graag rekening met het individu. Wensen van kinderen en ouders nemen we indien haalbaar en realistisch mee in onze lessen.

Welzijn

Bij Stal Myrza is het welzijn van de pony´s erg belangrijk. Waar mogelijk wordt er gereden zonder bit en houden wij in de lessen rekening met de pony´s.